Laatoitustyöt yritysten, taloyhtiöiden sekä kotitalouksien tarpeisiin Kokkolasta

MKL Muuraus ja Laatoitus Oy tekee laadukkaat muuraus- ja laatoitustyöt Kokkolan seudun lisäksi Oulun, Ylivieskan ja Vaasan alueilla. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä kokeneeseen alan ammattilaiseen!

Pyydä tarjous

Muuraus- ja laatoitustöiden ammattilaiset palveluksessasi

MKL Muuraus ja Laatoitus Oy on alansa vahva osaaja. Vuonna 1996 perustetusta yrityksestämme löytyy kokemusta muuraus- ja laatoitustöistä jo jopa kolmen vuosikymmenen ajalta. Kaikki työntekijämme ovat koulutuksen saaneita ja alalla kauan työskennelleitä ammattilaisia, jotka tekevät työnsä ensiluokkaisen laadukkaasti. Meidän kanssamme asioidessasi voit luottaa työn laadukkaaseen lopputulokseen ja työnjäljen kestävyyteen!

Kestävät muuraustyöt

Teemme erilaiset muuraustyöt yrityksille ja yksityisille kotitalouksille sekä taloyhtiöille. Aiemmin toteuttamiimme muuraustöihin on kuulunut töitä muun muassa kouluissa, kerrostaloissa sekä rivitaloissa. Toteutamme muun muassa julkisivumuuraukset sekä väliseinämuuraukset vahvalla ammattitaidolla. 

Saat meiltä myös erilaiset takkamuuraukset, esimerkiksi Tiilerin takoille. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää muuraustöistä tai pyydä tarjousta!

Yhteystiedot

Laattojen tarkat asennukset

Laatoitustöissä teemme laattojen asennukset niin julkisiin tiloihin kuin koteihinkin tarkasti ja huolellisesti. Saat meiltä muun muassa lattia- ja seinälaatoitukset erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin. Teemme myös esimerkiksi pesuhuonelaatoitukset kotitalouksille. MKL Muuraus ja Laatoitus Oy ei myy laattoja.


Ota yhteyttä ja kerro meille millaista laatoitustyötä tarvitset, ja me annamme sinulle tarjouksen. Vastaamme mielellämme myös kysymyksiin palveluistamme. Odotamme yhteydenottoasi!

Joustavat palvelut

MKL Muuraus ja Laatoitus Oy tarjoaa palvelut joustavasti yksityisille kotitalouksille, rakennusyrityksille sekä muun muassa taloyhtiöille. Pitkän työkokemuksemme ansiosta meiltä löytyy kokemusta ja osaamista mitä erilaisemmista työkohteista.

Palvelualueemme kattaa laajasti Kokkolan, Oulun, Ylivieskan ja Vaasan alueet.

Ota yhteyttä!